Contact

06 2357157006 23571570

Be-Free Therapy

Therapie voor werknemers

Therapie voor werknemers kan voor veel doeleinden worden ingezet. Bijvoorbeeld bij een te hoge werkdruk, om een burn-out te voorkomen of om alle problemen en klachten eens op de tafel te gooien die er spelen tussen werkgever en werknemers. Daarnaast is therapie voor werknemers ook geschikt om de productiviteit van de werknemers omhoog te brengen door de werknemers het gevoel en de passie te geven alsof ze werken voor hun eigen zaak. Dit zal een prettige toevoeging zijn voor zowel werkgever als werknemer. De werknemer zal zo tevens een traject aan gaan van bewustwording en persoonlijke groei. De investering door het bedrijf zal altijd een positief effect bereiken!

Therapie om burn-out te voorkomen

We horen het steeds vaker. De werkdruk wordt te hoog, er wordt teveel gevraagd van de werknemers en al snel ligt er een burn-out op de loer. Voor zowel werkgever als werknemer is dit vervelend en dit wil je dan ook graag voorkomen. Met mijn Be-Free Therapy, een therapie om een burn-out te voorkomen, zorg ik ervoor dat jij weer met plezier naar je werk gaat. Ook legen we het 'rugzakje' van de werknemer wat zal bijdragen aan een betere werksfeer en verminderde werkdruk. Dit zal de werknemer zowel op werkvloer als in privésferen merken.

Hulp bij werkdruk

In ongeveer 4 tot 6 consulten kan er al resultaat worden geboekt en dit zal een grote bijdragen leveren aan de functionaliteit van de onderneming. Vanuit deze kleine investering komen grote positieve gevolgen voor zowel werkgever als werknemer. Bij Centrum Eikenhof kun jij terecht als werkgever of werknemer om je verhaal te doen. Ben je geïnteresseerd in de Be-Free Therapy? Dan kun je eenvoudig een afspraak inplannen. Of je nu met problemen kampt op de werkvloer of in privésferen. Ik help je graag verder.

Contact met Centrum Eikenhof

Heb je vragen of wil je meer informatie over therapie voor werknemers? Dan kun je mij een e-mail sturen of mij telefonisch bereiken via: .06-23571570 Aan de hand van een eerste gesprek plannen we samen een afspraak in.