Contact

06 2357157006 23571570

Reviews

 

Hebt u hier ook therapie gevolgd? Schrijf dan hieronder uw ervaring!
Gemiddelde score : 4,7
Gebaseerd op : 3 recensie(s)
3 berichten


Doelenproject hielp goed !

Ik kwam bij Yvonne van Centrum Eikenhof met de hulpvraag: Hoe verwerk ik een bepaald moment zodat ik niet meer constant met een naar verdrietig en boos gevoel rond loop. Door een EMDR sessie is dit gevoel verdwenen en kon ik met een positief gevoel verder. Bij de volgende sessie kwam ik met een vraag bij haar die ze nog nooit gehoord had: Mijn hoofd heeft te weinig uitdaging tijdens mijn werk. ik vind mijn werk super leuk maar, hierdoor verveel ik me, ga ik chaotisch te werk, dingen zoeken die niet bij mijn taken pakket horen etc. na ruim een uur samen gepraat te hebben en allerlei randzaken besproken te hebben kwam ze met het een plan om het Doelenproject te gaan doen. Ik had er nog nooit van gehoord maar het eindresultaat zou zijn: een doel voor mij om weer uitdaging te hebben tijdens mijn werk. Ik ben er vol goede moed aan begonnen en als je iets doet doe je het goed. Dus ik ben echt wel diep gegaan, er zijn momenten geweest dat ik het weg moest leggen omdat ik dingen moest verwerken maar uiteindelijk zijn er 4 super toffe uitdagingen/ doelen uitgekomen. die mijn hoofd/ hersenen weer uitdaging geven. En ik verveel me geen moment meer! Op het moment dat ik weer zo'n moment bereik ga ik het doelenproject weer doorlopen dan komen er vast weer nieuwe ideeën en doelen op mijn pad! Dank Yvonne !

 

Cliënt S. - 27/01/2020

mijn leven aangenamer!

Met ons gaat het echt heel goed, dankzij jouw hulp is mijn leven een stuk aangenamer geworden, het verbaasd ons soms nog. Zeker de afgelopen tijd, Kerst en oud en nieuw zijn super goed gegaan (en vroeger waren dat beladen tijden voor mij). Nogmaals dank daarvoor !

 

Ton - 05/01/2020

het beste in mij naar boven gehaald

Door mijn vriendin Bianca ben ik in contact gekomen met Yvonne. Zij had ook hele positieve ervaringen met Yvonne en raadde mij aan om contact met Yvonne op te nemen. Vanaf het begin af aan klikte het heel goed tussen Yvonne en mij. Dit is uiteraard heel erg belangrijk voor een goede therapeutische behandeling. Yvonne begreep me heel erg goed en heeft het beste in mij naar boven gehaald. Bijzondere eigenschappen welke ik bij mezelf voorheen niet eens zag. Tijdens mijn vierde therapeutische sessie kreeg ik EMDR. En dat is gewoon geweldig! In een korte tijd werden trauma's van veertig jaar terug in een klap verwerkt met alle bijbehorende overtuigingen die daar aan vast zaten. Van andere psychologen had ik spookverhalen gehoord dat EMDR niet op mij toegepast kon worden omdat ik ooit een randpsychose heb gehad. Nou daar is dus helemaal niks van waar! Ik heb enkele sessies psychotherapie én een EMDR sessie gehad en ben er enorm van opgeknapt.

 

Diana, okt.2019

PROBLEMEN UIT HET VERLEDEN ZIJN NU "VERLEDEN"

Ik heb met succes EMDR-therapie gevolgd bij Centrum Eikenhof. Yvonne heeft mij in een aantal sessies van mijn problemen uit het verleden af geholpen. Ik kan er nu vrijuit over praten en raak niet meer geëmotioneerd als ik er over spreek. Ik ben nu een zeer opgelucht persoon wat zeer ten goede komt in mijn relatie en de vriendschappelijke sfeer.


D. 2019

Liefdevoller en in kracht!

Ik heb voor EMDR gekozen omdat ik me vreselijk rot voelde en daardoor was het lastig om dagelijks met twee benen op de grond te staan. EMDR kan heel vermoeiend zijn werd er door Yvonne verteld, maar in mijn geval had ik er alleen maar plezier van en nog steeds. I ben door EMDR anders naar mijn vader gaan kijken en de band veranderde hierdoor met hem naar meer liefdevolheid en kracht. En dit niet alleen naar mijn vader maar ook naar mezelf en anderen. Ook mijn frustraties (agressie) verdwenen als sneeuw voor de zon! EMDR is geweldig!

 

J.M.

EMDR is geweldig !

Ik heb voor EMDR gekozen omdat ik me vreselijk rot voelde en daardoor was het lastig om dagelijks met twee benen op de grond te staan. EMDR kan heel vermoeiend zijn werd er door Yvonne verteld, maar in mijn geval had ik er alleen maar plezier van en nog steeds. Ik ben door EMDR anders naar mijn vader gaan kijken en de band veranderde hierdoor met hem naar meer liefdevolheid en kracht. En dit niet alleen naar mijn vader maar ook naar mezelf en anderen. Ook mijn frustraties (agressie) verdwenen als sneeuw voor de zon!

 

J.M.

Heel veel liefs, Claire

Toen ik voor het eerst naar je toe kwam had ik vooral iemand nodig die mij serieus nam ondanks mijn jonge leeftijd en naar me luisterde. Nog nooit had ik dat gevoel gehad dat er een last van mijn schouders afviel nadat ik met iemand had gepraat over mijn ervaringen. Na een aantal EMDR sessies kon ik eindelijk weer ademhalen; ik voelde me zo opgelucht. Ik heb geen last meer van paniekaanvallen of nachtmerries en ik kan er eindelijk over praten zonder al die emoties. Echt super bedankt voor je lieve woorden en hulp!

 

Claire van den Broek

Beiden voelen wij ons door jou gezien en gehoord.

Het is al weer enkele jaren geleden dat ik voor gesprekken bij jou kwam, nog bijna dagelijks denk ik er aan en pas ik toe wat ik bij jou heb geleerd. Recent heeft onze zoon van jouw hulp gebruik mogen maken. Hij heeft handvatten en ruimte gekregen waarop en waarmee hij verder kan gaan bouwen. Beiden voelen wij ons door jou gezien en gehoord. Veel liefs, Inge

 

Inge

Ik ben mezelf geworden en mag mezelf zijn

Yvonne, Ik wil je eens zeggen dat mijn interventie bij jou levensveranderend positief heeft uitgepakt. Ik heb de regie over mijn eigen leven en over mijn gedachten terug. Ik ben verlost van irrationele gedachten en angsten en heb zelfs een hele mooie promotie doorgemaakt afgelopen jaren. Ik ben als mens enorm gegroeid of nee: ik ben mijzelf geworden en mag mijzelf zijn! A.H.

 

A.H.

Lichter en levenslustiger! maart 2014

Lieve Yvonne, Wat een bijzondere ontdekking en innerlijke reis heb ik met jou mogen doen. Er zat nog een zwaar stuk oud zeer in mij wat om aandacht vroeg. Samen met jou voelde ik me veilig om dit aan te gaan. De EMDR sessies waren intensief. Maar wat werkt dit helend! Door jouw rust, warmte en duidelijke uitleg ben ik thuis gekomen in mezelf. Ik voel me lichter en levenslustiger. Wat ik vooral wil zeggen is "dank je wel! Dank je wel voor je deskundigheid maar vooral voor wat je me mee gegeven hebt". Warme groet, T.K

 

T.K.

B-free-therapy maart 2014

Ons bedrijf D.O.N. Bureau heeft Centrum Eikenhof vanuit een persoonlijke behoefte leren kennen en ervaren. Dit heeft ons gezin enorm geholpen. Vervolgens hebben we vanuit onze vriendenkring ook vrienden laten kennis maken met Centrum Eikenhof. De vrienden zijn 'bevrijd' terug gekomen. Het bekende rugzakje is door onder andere EMDR uitgedaan. Ons bedrijf heeft als een van de primaire behoeftes de rol dat iedereen bij ons werkt alsof het een hobby is en hierdoor met plezier ‘s morgens op staat om bij ons te mogen gaan werken. Deze filosofie vraagt extra coachen van de senioren van ons bedrijf. Vanuit deze coachende rol, hebben we intenser contact met onze mede collega's. Als je als coach zo dicht tegen je collega aanzit, merk je dat er wel eens een 'rugzakje' zit die nog niet goed is verwerkt. Vanuit die behoefte (rugzakje uit doen) hebben we als D.O.N. Bureau bv een samenwerkingsverband gesloten met Centrum Eikenhof. We zijn dan ook enorm positief gestemd wat EMDR bij de collegae heeft gebracht en opgeleverd. Vanuit het bedrijf gezien, kosten de sessies niet veel tijd, 3 a 4 consulten tegen een zeer respectabel bedrag. We willen vanuit D.O.N. Bureau dit geweldige centrum van harte aanbevelen voor ondernemingen die hun collegae met een kleine investering willen helpen. Hgr Don Bezemer, mede eigenaar van D.O.N. Bureau bv

 

Don Bezemer, mede eigenaar van D.O.N. Bureau bv - 02/08/2018

Workshop "omgaan met mensen met kanker!"

Hallo Yvonne, Wat een mooie en fijne dag, de workshop "Omgaan met mensen met kanker en/of haarproblemen", voor kappers en kapsters die we met z'n zessen mochten ervaren. Ook de informatie die we mee naar huis hebben gekregen is geweldig goed en fijn. Nogmaals bedankt voor al het goeds wat we deze dag hebben mogen ervaren.

 

Willianne

Maart 2013

Door een vriendin van mij kwam ik in contact met Yvonne. Samen hadden wij bij de intake meteen al een "klik". Yvonne is een warm voelende vrouw met veel begrip. Ze stelde mij meteen op mijn gemak. Ik vond het prettig om naar haar toe te gaan. Bijna jammer toen de therapie "klaar" was. Voor mij waren de sessies een "eye opener", waar ik mee verder kan. Ik heb er veel aan gehad en voel me weer ontspannen en rustig. Bedankt Yvonne, dikke knuffel en tot ziens.

 

Mary

Januari 2013

Hoi Yvonne zoals beloofd stuur ik een stukje in voor op de site Veder hoef ik jou niet uit te leggen hoe het gaat denk ik het is niet goed of super maar in 1 woord GEWELDIG! En ik krijg zulke leuke reacties ik glunder gewoon In november kwam ik in contact met Yvonne van Centrum Eikenhof d.m.v. het Mantra Zingen daar. Dat was een heel warm onthaal met allemaal lieve mensen. Doordat ik op korte tijd zoveel ellende mee had gemaakt was ik van een spontane, vrolijke vrouw veranderd in een bang vogeltje welk het liefst alleen maar thuis was , veilig met de gordijnen dicht op de bank. Mijn levenslust was ver te zoeken en wilde weinig tot niets meer ondernemen. Dus na een kort gesprekje met Yvonne hebben we besloten EMDR- sessies te doen en een sessie Voice Dialogue. Nu goed een maand verder ben ik zo enorm opgeknapt, voel me vrij, blij, energiek en kan alles weer aan. Als ik dit eerder had geweten mensen..................... Doordat ik angstig was durfde ik zelfs niet goed auto te rijden en ik rijd nu gewoon op de snelweg en door de sneeuw ZONDER ANGST !!!!!! Er is zo een wereld opengegaan en zoveel goeds. Dit is bijna niet te bevatten. Dus lieve mensen : neem Yvonne in vertrouwen . Samen met haar kom je heel erg ver !! Lieve Yvonne, je bent een prachtig mens en ik ben superblij dat ik jou heb mogen leren kennen. Een dikke knuffel van Monique.

 

Monique

Juni 2012 "Luisteren naar je gevoel"

In juni 2011 kwam ik bij Yvonne omdat ik mezelf niet meer was. Door de EMDR heb ik ingezien waar het mis ging, er kwam dan ook uit dat ik wilde dat mensen eens naar mij luisterde en probeerde mij te begrijpen. Ik luisterde niet meer naar mijn eigen gevoel. Door de therapie heb ik veel geleerd. Bedankt Yvonne, ik ben je heel dankbaar voor alles wat je voor me gedaan hebt. Groetjes,

 

M.F.

Maart 2012, Van Angela

Wat ik me voor moest stellen bij EMDR, ik had het wel gelezen, kon er geen beeld van maken. Wat voor impact het zou hebben nog minder. De 1e sessie was heel heftig, zat midden in mijn trauma, ging door alle pijn, verdriet en emoties heen. Het werkte daarna nog dagen door. Tot mijn verbazing merkte ik in de 2e sessie dat de lading (emotie) van het trauma al veel minder was. Wat het me heeft opgeleverd? Rust in mijn hoofd, voel me zekerder en heb een gevoel dat er een gordijn van bescherming (masker) af is gevallen. Dat masker hoorde er eigenlijk niet te zitten. Daar ben ik Yvonne eeuwig dankbaar voor. Een aanrader als een trauma wil verwerken!

 

Angela

Januari 2011

Bij Centrum Eikenhof kwam ik binnen. met me hoofd vol dingen. De eerste indruk was gelijk goed. zo kreeg ik meer moed. Eerst een gesprek gehad. Waaraan ik veel goede informatie heb opgevat. Toen de EMDR- test. Dat was echt best. positief dacht ik weer naar. ik voel me niet meer laag. ik sta weer positief in het leven. ik heb de moed en hoop niet opgegeven. hieraan heb ik veel gehad. bedankt Yvonne dat je me zo geholpen hebt.

 

M.v.d

December 2010

Wel, ik heb de sessie EMDR vorige week als heel wonderlijk ervaren. Ik had een soort herboren gevoel in mezelf. Ik was mijn trauma kwijt, achteraf zie ik nu in dat dat altijd als een zware last overal met me mee ging. En nu niet meer! Wel ben ik extreem moe geweest. ik heb, wat mogelijk is maar niet nodig, drie dagen na de sessie heel veel geslapen en veel gedroomd. Op 27-10-2010 had ik de volgende droom: Terug naar de plaats des onheils. Ik heb het huis teruggezien waar de verkrachting heeft plaatsgevonden. En aldaar heb ik hardop gezegd dat het daar voor mij niet leuk is geweest, maar dat het mijn verdere leven niet meer zal bepalen! Even wat verdriet gevoeld en zelf een beetje medeleven naar de dader. Op 28-10-2010 heb ik voor het eerst pure gevoelens in mezelf gevoeld van diep geluk. Heel anders dan voor de EMDR en ook heb ik minder zin in drank. Eerder wel wat drankzucht gevoeld in mezelf maar daar ben ik bekend mee, die gevoelens komen op bij geluk of diep verdriet, maar daar heb ik niet aan toe hoeven te geven. Ja, het was een wonderlijke week. Yvonne , ik ben je hier heel dankbaar voor. Ik besef nu dat het verwerken eigenlijk nog steeds door gaat en dat is goed. Ik was eerder niet in staat echt te verwerken, omdat ik eigenlijk nog steeds getraumatiseerd was. Dankjewel zal ik maar zeggen en tot de volgende keer. Dikke knuffel van een tevreden cliënte na de 1e sessie EMDR.

 

R.d.L

2010

Lieve Yvonne Nogmaals bedankt voor de tijd die je voor mij hebt vrij gemaakt! In het begin vond ik het een beetje vreemd en raar, maar voelde mij al snel op mijn gemak bij jou.. Je hebt mij dingen langs een andere kant laten zien en dat heeft mij enorm veranderd. Ik had dit al veel eerder moeten doen, Je bent zeker weten een aanrader!!

 

Robin

Vrij

Vorig jaar ben ik via de website bij Yvonne terecht gekomen. Ik zat vast in een relatie die niet goed voor me was. Ik voelde me eigenlijk elke dag ongelukkig, "niet lekker in mijn vel". Ik wist niet meer wat ik met mezelf aan moest. Voor mezelf opkomen en achter mezelf staan is iets wat ik niet kon. Na veel twijfelen heb ik Yvonne gebeld en een afspraak gemaakt. Ik had er weinig vertrouwen in omdat ook al eerder bij een psycholoog en huisarts was geweest en ik me ontzettend onbegrepen en "gek" voelde. Dit was vanaf de eerste ontmoeting met Yvonne anders. Zij stelde me erg op mijn gemak en ik voelde me voor het eerst sinds lange tijd weer een "normale" meid. We begonnen aan de sessies waar ik ontzettend veel van geleerd heb, en toen stelde Yvonne voor een EMDR-sessie te doen omdat we er samen achter kwamen dat er wat dingen in het verleden mij zo dwars zaten zodat het mezelf in de weg zat. In het kort gezegd: dromen doe je om gebeurtenissen te verwerken, er wordt bij EMDR een soort sluimer/droomtoestand opgewekt d.m.v. oogbewegingen of geluiden en tijdens deze toestand ga je in een gesprek de situatie die jou in zijn greep houdt kort terughalen. Na deze sessie voelde ik me een heel ander mens, ik voelde me bevrijd. De situatie die me zo lang in zijn greep hield kon me nu niet zo diep meer raken, ik voelde hierover geen pijn meer! ONGELOOFLIJK!! Ik was er nog niet maar vanaf toen kon ik echt goed aan mezelf gaan werken. Yvonne heeft me ontzettend veel geleerd waar ik nog steeds elke dag blij mee ben, en wat heel mijn manier van omgaan met mijn leven en communiceren heeft veranderd. Ik heb dingen over mezelf (en anderen) geleerd waarvan ik nooit gedacht heb dat het in me zat. Yvonne bedankt! Heel veel liefs

 

M.v.d Een tevreden (ex-)cliënte uit Bergen op Zoom

Weer gelukkig

Communicatie Vorig jaar ben ik bij Yvonne terecht gekomen via deze website. Haar foto sprak me gelijk aan en heb een afspraak gemaakt. Na mijn scheiding 3 jaar geleden, voelde ik me niet meer gelukkig. Ik kon niet meer genieten van het leven en alles ging aan me voorbij. Yvonne heeft me heel goed begeleidt in deze (want uiteindelijk moet je het toch zelf doen). Maar zonder Yvonne was me dat zeker niet gelukt en was ik nu bijna zeker depressief geweest. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet, heb nu weer bereikt wat ik wilde voelen. GELUKKIG zijn ! Genieten van de dagelijkse dingen en genieten van mijn zoon en inmiddels nieuwe vriend. Ik zie het leven weer heerlijk tegemoet ! Yvonne Bedankt !

 

Sandra

RELATIETHERAPIE VERSTERKTE ONZE RELATIE!

Elke relatie kent zijn problemen...... maar ik had het gevoel dat we er samen niet meer uitkwamen, van praten kwam weinig terecht. De stap naar hulp zoeken was niet gemakkelijk want je wil eigenlijk niet toegeven dat er problemen zijn. Uiteindelijk heb ik al mijn moed verzameld en Yvonne gebeld. Het kennismakingsgesprek voelde zeer vertrouwd, net zoals bij je beste vriend(in). Hierdoor besloten we samen naar Yvonne in relatietherapie te gaan. Ze heeft ons geholpen met de groei en evenwicht in onze relatie; leren "dat wil ik niet" en "dat wil ik wel" zeggen. Leren luisteren naar elkaar en hiervoor ook de tijd nemen. We hebben nu een gelijkwaardige relatie, dat voelt heerlijk! Op het gebied van zelfontplooiing ben ik van verwarring naar helderheid gegaan, heb mijn emoties meer onder controle. Kortom, de kwaliteit die we zochten hebben we gevonden, dankzij haar. Bedankt Yvonne.

 

Veronique

2007 Samenwerking

Ik werk als logopediste op een school voor Praktijkonderwijs en verzorg daar de CKV-lessen (Culturele en Kunstzinnige Vormingslessen). Omdat we met het thema "spiritualiteit" aan de slag wilden, waren we op zoek naar een workshop omtrent dit thema. Op bijzondere wijze kwam ik in contact met Yvonne Hof van Centrum Eikenhof. Na geluisterd te hebben naar wat we wilden, was Yvonne meteen enthousiast geworden. En zo ontstond de workshop "Bewustwording in een notendop". Veel leerlingen vonden de oefeningen in het begin wat vreemd, maar de meeste kwamen toch wel los. Helaas was de workshop wat te kort om veranderingen bij de leerlingen te verwachten, maar het doel, de leerlingen bewuster te maken en contact te laten maken, is zeker gelukt! Bedankt voor de goede en fijne samenwerking!

 

Marina Verwijs

Slapen, lekker slapen

Dat was mijn innige wens. lk ben 77 jaar en na 3,5 jaar Indië heb ik al 50 jaar regelmatig hevige nachtmerries. Na mijn pensionering werd het erger, ook situaties uit het verzet en mijn jeugd zorgden iedere nacht voor angstige dromen en nachtmerries. Van alles geprobeerd, maar niets hielp. Begin 2002 besloot ik tot een gesprekstherapie bij Yvonne Hof. Na de intake en 8 sessies kan ik weer slapen, lekker slapen!

 

Wim Polman (gestorven op 6 september 2007)

Helder en inspirerend!

Ik heb zelfvertrouwen gekregen en een helder inzicht in mijn innerlijke “struikelblokken”, zodat ik nu veel beter in staat ben om privé en werk goed te kunnen combineren en veel gelukkiger in het leven sta!

 

P. Maas-Jansen

Rugzak af! 2015

Wat voel ik me opgeruimd en verlost van een grote last die onbewust ik al jaren met me droeg. Je hebt me erg geholpen om de verschillende delen van mijzelf te accepteren. Dit was een mooie ervaring. De EMDR die ik daarna heb ervaren heeft me heel veel gebracht. Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten, maar wat een geweldig resultaat. De rugzak die ik al die jaren meedroeg is af en wat een verlichting. ik voel me heel fijn, zit goed in mijn vel en dit is heerlijk, zowel privé als zakelijk. Dankjewel hiervoor. Lara