Contact

06 2357157006 23571570

Hypnotherapie

Tijdens hypnotherapie wordt de bewustzijnstoestand in trance gebracht. In trance ben je volledig ontspannen maar tegelijkertijd volledig geconcentreerd. Dit is het perfecte klimaat om problemen te onderzoeken en dit maakt het voor jou makkelijker om suggesties van mij op te volgen. Tijdens de sessie kunnen wij bijvoorbeeld in gedachten een traumatische ervaring herbeleven zonder dat je hiervoor weg kunt vluchten. Hierdoor kunnen wij het probleem bij de kern aanpakken en loslaten.

Psychotherapie hypnose

Hypnotherapie is niets anders dan een vorm van diepe ontspanning en concentratie die overeen zou kunnen komen met yoga of meditatie, waarbij je extra controle krijgt over jezelf in plaats van controle te verliezen. Je kunt zelf, op ieder gewenst moment, uit de trance komen en terugkeren naar het normale bewustzijn. Er kunnen wat misverstanden ontstaan rondom hypnose door de televisie maar niets is minder waar. Niemand hoeft te vrezen om niet meer uit hypnose te kunnen komen.

Hypnotherapie angst

Hypnotherapie kan voor verschillende redenen worden ingezet; bijvoorbeeld bij angst of bij een burn-out. Dit hulpmiddel kan tevens worden toegevoegd aan elke vorm van therapie zoals: cliëntgerichtheid therapie, gedragstherapie of cognitieve therapie. Hiermee kunnen we dus tal van problemen aanpakken waaronder: stress, fobie, slaapproblemen, chronische pijn, eetproblemen etc. Onder hypnose is het voor jou makkelijker om suggesties van mij aan te nemen waardoor wij aan de problemen kunnen werken. Een van die suggesties is om te kijken hoe een pijnlijke situatie anders beleefd zou kunnen worden. Na de therapiesessie krijg jij een geluidsopname mee zodat jij thuis kunt oefenen in de vorm van zelfhypnose.

Contact met Centrum Eikenhof

Heb je vragen of wil je meer informatie over hypnotherapie? Dan kun je mij een e-mail sturen of mij telefonisch bereiken door te bellen naar het volgende nummer: 06-23571570. Aan de hand van een eerste gesprek plannen we samen een afspraak in.