Contact

06 2357157006 23571570

Cognitieve gedragstherapie

Cognitieve gedragstherapie is een actieve vorm van therapie waarmee je aan de slag gaat in het dagelijkse leven. Alle vaardigheden die je tijdens de cognitieve gedragstherapie opdoet helpen je verder in het leven, daar waar je er écht iets aan hebt. Veel mensen met psychische klachten hebben baat bij cognitieve gedragstherapie, dit geldt zowel voor volwassenen als kinderen. Ik ga jou, als cognitief gedragstherapeut, verder helpen en zorgen dat jij minder last ervaart van psychische klachten door middel van cognitieve gedragstherapie.

Positieve cognitieve gedragstherapie

Deze vorm van psychotherapie is erg actief en doelgericht. Samen kijken we naar jouw probleem en brengen deze in kaart, waarna wij aan de slag gaan om jouw doelen te bereiken. Hiermee vergroot jij de controle over jouw problemen. Samen gaan we nadenken, dingen uitzoeken en vooral veel dingen proberen om op deze manier jouw gedrag en gedachten die jou regelmatig in de weg staan te veranderen. Op deze manier ervaar jij meer vrijheid en minder negatieve gevoelens.

Cognitief therapeut

Ik zal jou, als cognitief therapeut, verder helpen om jouw doelen te bereiken. Om te beginnen maken we een afspraak om jouw probleem bespreekbaar te maken, alvorens we op zoek gaan naar een passende oplossing. De cognitieve gedragstherapie is een vorm van therapie waar je echt iets aan hebt en welke je kunt toepassen in het dagelijkse leven. Heb je last van negatieve gevoelens of zit je jezelf in de weg? Dan help ik jou graag verder! Durf ook weer positief in het leven te staan en de vrijheid terug te nemen door een afspraak te maken bij Centrum Eikenhof.

Contact met Centrum Eikenhof

Heb je vragen of wil je meer informatie over cognitieve gedragstherapie? Dan kun je mij een e-mail sturen of mij telefonisch bereiken via:06-23571570. Aan de hand van een eerste gesprek plannen we samen een afspraak in.