Hervind je innerlijke kracht met

Centrum Eikenhof in Bergen Op Zoom. 

Neem contact op met onze psychosociaal therapeuten van Centrum Eikenhof in Bergen Op Zoom

Blijf niet langer met die zware last op je schouders rondlopen. Pak onder begeleiding van onze psychosociaal therapeuten of counselors de kern van je problemen en klachten aan. Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij Centrum Eikenhof, gevestigd in een prachtig buitengebied op 1 hectare eigen terrein in Bergen Op Zoom. Bel 0164-24 00 77 of stuur een e-mail naar centrumeikenhof@planet.nl.

Revieuws

EMDR is geweldig !

Ik heb voor EMDR gekozen omdat ik me vreselijk rot voelde en daardoor was het lastig om dagelijks met twee benen op de grond te staan. EMDR kan heel vermoeiend zijn werd er door Yvonne verteld, maar in mijn geval had ik er alleen maar plezier van en nog steeds. Ik ben door EMDR anders naar mijn vader gaan kijken en de band veranderde hierdoor met hem naar meer liefdevolheid en kracht. En dit niet alleen naar mijn vader maar ook naar mezelf en anderen. Ook mijn frustraties (agressie) verdwenen als sneeuw voor de zon!

J.M.Juli

Heel veel liefs, Claire

Toen ik voor het eerst naar je toe kwam had ik vooral iemand nodig die mij serieus nam ondanks mijn jonge leeftijd en naar me luisterde. Nog nooit had ik dat gevoel gehad dat er een last van mijn schouders afviel nadat ik met iemand had gepraat over mijn ervaringen. Na een aantal EMDR sessies kon ik eindelijk weer ademhalen; ik voelde me zo opgelucht. Ik heb geen last meer van paniekaanvallen of nachtmerries en ik kan er eindelijk over praten zonder al die emoties. Echt super bedankt voor je lieve woorden en hulp!

Claire van den Broek

Beiden voelen wij ons door jou gezien en gehoord.

Het is al weer enkele jaren geleden dat ik voor gesprekken bij jou kwam, nog bijna dagelijks denk ik er aan en pas ik toe wat ik bij jou heb geleerd. Recent heeft onze zoon van jouw hulp gebruik mogen maken. Hij heeft handvatten en ruimte gekregen waarop en waarmee hij verder kan gaan bouwen. Beiden voelen wij ons door jou gezien en gehoord. Veel liefs, INge

Inge

Bedrijfsinformatie

Centrum Eikenhof

Moerstraatsebaan 182
4614 PM Bergen Op Zoom

0164-24 00 77

centrumeikenhof@planet.nl


Openingstijden

Maandag - Vrijdag 09:00 - 20:30

Centrum Eikenhof
Moerstraatsebaan 182 
4614 PM Bergen Op Zoom, Noord-Brabant

Openingstijden

Maandag 09:00 - 20:30

Dinsdag 09:00 - 20:30

Woensdag 09:00 - 20:30

Donderdag 09:00 - 20:30

Vrijdag 09:00 - 20:30